Studenterrådet søger projektkoordinator

Studenterrådet søger projektkoordinator


Brænder du for studenterdemokrati og organisationsarbejde? Er du dygtig til at planlægge, organisere og administrere? Så er du måske Studenterrådets nye projektkoordinator.

Som projektkoordinator vil du komme til at varetage en række både faste og forefaldende opgaver, særligt i relation til forskellige administrative projekter i Studenterrådet, heriblandt koordinering af uddeling af Studiemiljøprisen og Den Gyldne Kaffe- og Tekande, implementering af EU’s persondataforordning, aktivitetsindberetninger til DUF og fundraising.

Derudover vil du også have mulighed for selv at præge dine arbejdsområder og finde projekter alt efter, hvilke interesser samt kompetencer, du kommer med og hvilke behov, der eksisterer i organisationen på det givne tidspunkt. Det er lige nu især udvikling af hjemmeside i samarbejde med vores organisationsmedarbejder samt medlemmer af bestyrelsen.

Du vil som projektkoordinator blive en del af et team bestående af forretningsudvalget og vores organisationsmedarbejder, som sammen sørger for den daglige drift af Studenterrådet. Dine arbejdsopgaver kommer i høj grad til at være bistand til dette og understøttelse af særligt Studenterrådets formandskab. Der kan i den forbindelse være arbejdsopgaver, som falder udenfor det beskrevne.


Vi forventer at du:

 • er engageret og brænder for et godt og aktivt studiemiljø på RUC
 • er udadvendt og god til at skabe relationer
 • skriver og taler et fejlfrit og letlæseligt dansk og er dygtig til engelsk
 • overholder deadlines, er ansvarlig, har nemt ved at danne dig et overblik og kan arbejde struktureret, både selvstændigt og i samarbejde med andre
 • er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og -tider
 • kan navigere i en kompleks, politisk, faglig og social organisation med et højt tempo


Derudover er det en fordel, hvis du:

 • har erfaring med grafisk design og kommunikation


Vi forudsætter ikke, at du på forhånd har erfaring med eller har et indgående kendskab til vores organisation, men du skal være villig til at lære om Studenterrådet, RUC som organisation og det frivillige miljø på universitetet.


Det kan du forvente af os:

 • et studiejob med en masse udfordringer og spændende arbejdsopgaver
 • et studiejob på 10 timer om ugen med mulighed for at fordele timerne forskelligt fra uge til uge alt efter egne og organisationens behov
 • fast månedsløn og vilkår i øvrigt efter gældende overenskomst samt egen arbejdsstation på Studenterrådets kontor
 • at vi er fleksible med arbejdstider, særligt i forbindelse med eksamensperioder


Stillingen er tidsbegrænset til d. 1. juli 2019 med mulighed for forlængelse.


Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte vores organisatoriske næstforkvinde Signe Tolstrup Mathiasen på signe@studenterraadet.dk eller tlf. 2177 4638


Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion, politisk orientering eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. Det er dog en fordel, hvis du er studerende på Roskilde Universitet.


Send din ansøgning, CV og anden relevant dokumentation til signe@studenterraadet.dk, senest mandag d. 17. september 2018, kl. 16.