Logemedlemmer søges til Beretningsweekend 2018

Vil du stå for en weekend med sjov og spas?

BW-formandskabet søger logemedlemmer til den udsøgte fornøjelse at stå for Beretningsweekenden 2018 (herefter forkortet “BW”). Kan du lide Rusvejledere? Kan du lide spas? Og vil du gerne have erfaring inden for organisering og facilitering af et større event? Så er du kommet til de rette.

Vi leder efter personer med gåpåmod og kreativitet, som er i stand til at arbejde i et hold, men som samtidig kan varetage ansvaret for mere specifikke dele af planlægningen og udførelsen. Du behøver ikke nødvendigvis selv have været rusvejleder, men vi ønsker folk, som er åbne overfor nye idéer, og som er villige til at møde rusvejlederne på deres præmisser og være med til at give dem den bedste oplevelse.

Som medlem af BW-logen, får du til opgave at være med til at udforme og udføre en weekend for de personer, som har lagt en stor indsats i dette års rusvejledning, og som fortjener en belønning for det. Du får lov til at arbejde sammen med et dedikeret hold med det mål at skabe den bedste og mest ekstraordinære weekend for de hårdtarbejdende rusvejledere. Derudover får du mulighed for at arbejde med mange forskellige aspekter af organisering af et event lige fra kommunikation - både eksternt og internt - til idé- og konceptudvikling, bardrift og problemløsning. Igennem BW kan du realisere nogle af dine sjoveste idéer i samarbejde med en kompetent gruppe mennesker, så hvis du er til den perfekte blanding af spas og seriøs eventplanlægning, så søg søg søg!

I ansøgningen må du gerne skrive lidt om, hvem du er, hvorfor du vil have fornøjelsen af at være med i logen og hvilken erfaring, du eventuelt kan bidrage med. BW finder sted i en weekend i midten af oktober, og logen arbejder som regel fra torsdag til søndag denne weekend. Du kan regne med, at noget af arbejdet vil ligge over sommeren, og logen vil regelmæssigt afholde møder.

Ansøgningen eller eventuelle spørgsmål bedes sendes til BW-koordinator@studenterraadet.dk senest fredag d. 01/06-18.

De bedste hilsner fra BW-formandskabet

Amanda, Camilla & Jákup